V čem se razlikujemo od ostalih ponudnikov?

Nišni izdelki – naši turistični programi so usmerjeni h kupcem.

Prilagodljivost – skupaj s partnerji ustvarjamo izdelke, ki izpolnjujejo pričakovanja turistov.

Individualnost – ponujamo osebni pristop, ki ga podpira osebje, ki govori jezike turistov (npr. kitajsko).

Trajnostni razvoj – sledimo razvoju, »ki ustreza potrebam sedanjosti, ne da bi pri tem ogrozili zmožnost prihodnjih generacij, da zadovoljijo svoje potrebe«.

Naši predpripravljeni turistični programi so prilagojeni po meri in vključujejo različne države. Skupaj lahko oblikujemo tudi turistične programe, ki ustrezajo Vašim potrebam in željam.

Skupaj s partnersko mrežo smo za Vaše skupine in posamezne turiste pripravili posebne nišne turistične programe:

  • za manjše zasebne skupine, ki se želijo spoznati državo tudi iz perspektive, ki sicer turistu ni predstavljena,
  • za aktivni ljudje, ki želijo uživati ​​v neokrnjeni naravi in ​​se družiti z lokalnimi prebivalci,
  • za skupine in posamezniki, ki želijo spoznati lokalno kulturo, zgodovino, jezik, običaje (karnevali, ples, festivali, verski turizem, ...) in ljudi.

Če vas privlačijo slikovite pokrajine, polne arhitekturnih presežkov in modernih tehnologij, potem je Kitajska priložnost za vas!

Kitajska je dežela presežnikov, ki se globoko zakorenini v vsakega, ki jo obišče. S svojo bogato kulturno dediščino, tisočletno tradicijo in nenehnim razvojem, navdihne in gane še tako zahtevnega turista. Od Velikega kitajskega zidu, ki je tako mogočen, da je viden celo iz vesolja, do razkošne Poletne palače v prestolnici Pekinga, ki služi kot živ spomenik kineskim cesarjem. Ta veličastna gradnja velja za svetovni vzor idealne povezave naravnih in umetnih objektov v prostoru. Verjamemo, da bi osupnila tudi Vas.

Prav tako bogata in raznolika kot je kitajska kultura pa je tudi njena kulinarika. Kdo ni še pil kitajskega čaja ali okusil kitajskih rezancev? Kitajska kuhinja je tako raznolika in okusna, da je osvojila cel svet. Ni evropske države, ki ne bi imela vsaj ene kitajske restavracije.

Prav tako mikavna kot sta njena zgodovina in hrana pa je tudi njen skokovit razvoj informacijske in komunikacijske tehnologije, ki v človeku prebuja sanje o nedosegljivem. Z obiskom Kitajske se futurizem ne zdi več tako oddaljen, sci-fi tehnologija pa vse bolj resnična. Kitajska je v zadnjih desetletjih doživela tehnološki in gospodarski preboj ter postala tako rekoč vodilna velesila na področju raziskav in umetne inteligence. Kdor je bil na Kitajskem, pravijo, ta je že videl prihodnost! In prav nič se ne motijo. Kitajska je postala svetovna delavnica robotov. Obisk Kitajske pa prava futuristična avantura.

Nigerija je obmorska država v Zahodni Afriki. Leži v Gvinejskem zalivu, v porečju spodnjega Nigra, po katerem je tudi dobila ime. Je najbolj poseljena afriška država in zato tudi kulturno zelo raznolika. Bogata je z ljudstvi, kulturami, jeziki in verstvi. Je dežela mnogih barv, ki jo je vredno obiskati.

Vroče tropsko podnebje, bogata kultura, glasba, umetnost, moda in hrana, dolge peščene plaže, ki jih poljublja ekvatorialno sonce. Nigerija ponuja vse to in še več. S svojimi številnimi zanimivostmi, barvitimi festivali, kulturno raznolikostjo in živahnim nočnim življenjem privablja številne obiskovalce, željne zabave in sprostitve. Najbolj živahno mesto je zagotovo Lagos, ki je tudi najbolj priljubljena turistična destinacija.

Nigerija pa ni privlačna samo za turiste, ampak se zanjo zanimajo tudi poslovneži, saj velja za gospodarskega giganta Zahodne Afrike. Gospodarsko gledano, je tako rekoč okno za celotno Zahodno Afriko. Zaradi bogatih zalog nafte, zemeljskega plina in železove rude je privlačna predvsem za tuje investitorje, ki Nigerijo vidijo kot poslovno priložnost.

Za turiste, ki se ne morejo upreti obisku nakupovalnega centra bo zanimivo tudi mesto Ikeja, ki se ponaša z velikim nakupovalnim središčem Ikeja City Mall, v katerem stoji tudi kino. Če želite okusiti lokalne specialitete, potem priporočamo obisk mesta Abuja. Abuja je kot glavno mesto zagotovo največja mešanica okusov in vonjav, ki vas ne bo pustilo lačne in ravnodušne. Zahodno od mesta stoji tudi rekreacijski park Jabi, kamor se lahko podate z jahanjem. Znotraj parka se nahaja čudovito jezero Jabi, ki ponuja tudi vožnjo z ladjico in različne vrste vodnih športov. Še zlasti ob večerih lahko tu naredite krasne posnetke, ki jih boste z veseljem delili s prijatelji doma. Še eno mesto vredno ogleda je zagotovo Kano, ki leži v severni Nigeriji. Mesto je znano kot kulturno središče s številnimi znamenitostmi. Najbolj obiskana je zagotovo osupljiva Emirjeva palača iz 15. stoletja z izvirnimi barvami.