Zakaj Kitajska in Nigerija

Kitajska je tretja največja država na svetu z največ prebivalci in drugim največjim gospodarstvom, ki bo v nekaj letih postala prvo gospodarstvo. Na področju tehnologije ima Kitajska še večji vpliv, saj je daleč največji proizvajalec številnih strateško pomembnih kovin in mineralov, brez katerih ni elektronike. Kitajska podjetja vodijo pri razvoju in postavitvi moderne infrastrukture za telekomunikacije ter modernih tehnologij za avtomatizacijo. Kitajska obvladuje proizvodnjo ključnih elementov, vlaga milijarde v infrastrukturo in vodi pri razvoju številnih novih tehnologij. Kitajska ima veliko število turističnih znamenitosti, ki si jih je vredno ogledati. Kitajski turisti že več let predstavljajo najbolj številčne turiste z najvišjo porabo. Potencial kitajskega turizma je enormen, saj je do sedaj v tujino potovalo le omejeno število turistov. Skratka, prisotnost na Kitajskem je nujna.

Nigerija je ena izmed najhitreje razvijajočih se afriških držav. Njeno prebivalstvo in kupna moč rasteta, s tem pa se veča tudi povpraševanje. Poleg surovin, s katerimi razpolaga, se spogleduje tudi z novimi tehnologijami in vse večjimi potrebami po uvozu. Obmejna mesta so zelo moderna in varna. Zaledje pa nudi številne turistične točke, ki jih je vredno obiskati. Z večanjem kupne moči se veča tudi izhodni turizem. Njegovo ekspanzijo se pričakuje v naslednjih 5 letih. Tako bodo kmalu postali vodilna turistična sila Afrike. Take priložnosti ne kaže zamuditi.

CEATM se je odločil, da bo deloval na teh dveh trgih, ker ima tu lokalne poslovne partnerje, ki mu lahko pomagajo pri vstopu na trg.

Če Vas zanima sodelovanje, nam pišite.