Konference in delavnice

Če želite svoj izdelek ali koncept promovirati na mednarodni ravni, CEATM ponuja sodelovanje na konferencah in organizira predstavitvena srečanja za podjetja v Afriki in Aziji.

Skupaj z našimi afriškimi partnerji lahko uredimo, da tuja podjetja pridejo v Slovenijo in se tukaj predstavijo ali obratno. Ponujamo tudi usposabljanje in seminarje za zaposlene, kjer zaposlene opremimo z ustreznim znanjem in jih seznanimo s pomembnimi/ustreznimi trgi, njihovimi značilnostmi in posebnostmi, s pričakovanji strank in kupcev itd.

Naše strokovne storitve vodenja konferenc združujejo naše znanje in omogočajo dostop do edinstvene palete storitev. Konference so namenjene srečanju strokovnjakov s področja izobraževanja in znanosti za spodbujanje povezovanja Slovenije, držav Zahodnega Balkana, Afrike in Azije.

Poleg strokovnih konferenc organiziramo tudi predstavitvena srečanja, ki so namenjena poslovnim delegacijam, ki bi se želele predstaviti na trgu Kitajske, Afrike in Zahodnega Balkana. Skupaj z našimi partnerji lahko uredimo, da pridejo tuja podjetja v Slovenijo in se tukaj predstavijo.