Gradimo mostove med Slovenijo, Zahodnim Balkanom in ostalim svetom.

Naše poslanstvo je "Postati zanesljiv in kakovosten poslovni partner med Slovenijo in državami Zahodnega Balkana na eni strani ter azijskimi in afriškimi državami na drugi strani, na področju turizma, investicij in poslovnega svetovanja".

CEATM se osredotoča na azijske in afriške trge in jih povezuje s Slovenijo ter trgi zahodnobalkanskih držav (Albanijo, Bosno in Hercegovino, Hrvaško, Kosovo, Makedonijo, Črno goro in Srbijo).

V sodelovanju s širokim naborom različnih partnerjev CEATM ponuja edinstvene storitve, s katerimi boste lahko pripeljali azijske in afriške stranke v omenjene evropske države. 

CEATM je prisoten na največjih sejmih Zahodnega Balkana, Kitajske in Nigerije zato lahko v vašem imenu distribuira tržno gradivo.

Člani širše ekipe CEATM poleg lokalnih jezikov držav Zahodnega Balkana tekoče govorijo angleško, kitajsko in nekatere afriške jezike. Imajo sedež v različnih zahodnobalkanskih državah, na Kitajskem in v Nigeriji in poznajo lokalne običaje in potrebe.

Da bi se lahko približali Vašim potrebam imamo predpripravljene poslovne pakete.

Več o naših storitvah si lahko ogledate na ceatm.com.

Smo mlado inovativno podjetje, ki skupaj s partnerji ponuja edinstvene storitve,

specializirani smo za azijski trg z več kot petnajstletnimi izkušnjami in za afriški trg s petletnimi izkušnjami,

ponujamo celovite storitve izobraževanja in svetovanja,

poznamo kitajsko in nigerijsko kulturo in jezik,

naši sodelavci prihajajo iz držav Zahodnega Balkana, Kitajske in Nigerije,

poznamo lokalne navade, jezike, kulturo in poslovno okolje,

smo lastniki več licenc oz. certifikatov za Slovenijo in države Zahodnega Balkana,

smo dejavni v slovenski, zahodnobalkanski, EU, azijski in afriški akademski sferi na področju turizma in menedžmenta,

skupaj s partnersko mrežo ponujamo kitajskim in nigerijskim partnerjem edinstveno turistično storitev v Sloveniji in državah Zahodnega Balkana,

nudimo jim zanimive možnosti za naložbe,

trdno verjamemo v svoje poslanstvo.

Nišni izdelki − naši turistični programi so usmerjeni h kupcem

Prilagodljivost − skupaj s partnerji ustvarjamo izdelke, ki izpolnjujejo pričakovanja turistov

Individualnost − ponujamo osebni pristop, ki ga podpira osebje, ki govori jezike turistov (npr. kitajsko)

Trajnostni razvoj − sledimo razvoju, »ki ustreza potrebam sedanjosti, ne da bi pri tem ogrozili zmožnost prihodnjih generacij, da zadovoljijo svoje potrebe«.

Naše poslanstvo je "Postati zanesljiv in kakovosten poslovni partner med Slovenijo ali drugimi državami Zahodnega Balkana na eni strani ter azijskimi in afriškimi državami na drugi strani, in sicer na področju turizma, investicij in poslovnega svetovanja".

CEATM Vam bo pomagal pridobiti več azijskih (kitajskih) in afriških (nigerijskih) gostov ter Vašo turistično ponudbo prilagoditi njihovim potrebam. Vaše zaposlene bomo usposobili in opremili z vsemi ustreznimi kompetencami, ki so potrebne za doseganje zadovoljstva gostov. Skupaj z našimi partnerji gradimo nova strateška partnerstva. Na Vašo željo Vam pomagamo najti poslovnega partnerja na Kitajskem in v Nigeriji.