Iščete nove poslovne priložnosti v državah Zahodnega Balkana, Aziji ali Afriki?

Če iščete poslovne priložnosti na Zahodnem Balkanu, Aziji ali Afriki, imate storitev ali izdelek, ki bi ga radi ponudili na teh trgih, ali bi radi izvedeli več o strukturi trga, da lahko prilagodite svoje izdelke in storitve ter tako pridobite več strank, CEATM ponuja svetovalne storitve pri razvoju podjetja, vstopu na trg, razvoju strategije, svetovanju in drugo.

Iščete poslovnega partnerja ali bi se radi povezali s podjetji v državah Zahodnega Balkana, Aziji ali Afriki?

CEATM je specializiran za izvajanje tržnih raziskav na trgih Zahodnega Balkana, Azije in Afrike. Za naročnike izvajamo tudi tržne raziskave v Sloveniji. Če iščete poslovnega partnerja ali bi se radi povezali s podjetji v državah Zahodnega Balkana, Aziji ali Afriki, imate storitev ali izdelek, ki bi ga radi ponudili na omenjenih trgih, nas kontaktirajte in pripravili vam bomo ponudbo.

Podjetjem tudi svetujemo pri vstopu na tuje trge. CEATM ponuja svetovalne storitve na številnih področjih, kot so razvoj podjetij, vstop na trg, priprava strategije, svetovanje in drugo.

CEATM vaše zaposlene usposobi in jim svetuje, kako prilagoditi izdelke in storitve, da bi pridobili več tujih strank in uspešno izpolnili njihova pričakovanja.

 


CEATM nudi storitev najem svetovalca (Rent-a-Consultant)

Postavlja pa se aktualno vprašanje, zakaj podjetja ne bi sama rešila svoje težave, pa naj si bo to prizadevanje za zmanjšanje stroškov ali vstop na nove trge. To bi bilo po logiki sklepanja najbolj učinkovito in racionalno. Vendar pa obstaja veliko razlogov, zakaj podjetja najamejo poslovne svetovalce.

  • Neobremenjen zunanji pogled: Vsakdo se sooča z različnimi izzivi v življenju in povpraša prijatelje in družino za njihovo mnenje. Tudi podjetja to pogosto potrebujejo, še posebej pri sprejemanju težkih odločitev. Podjetja sicer razvijejo strategijo o tem, kako rešiti problem, s katerim se spopadajo, ampak se želijo prepričati, da je tisto, kar razmišljajo, pravilno. Lahko da niso blizu rešitve, da jim manjka odgovor oziroma pot do rešitve. Pri tem ne iščejo kakršno koli mnenje. Ker svetovalci pogosto delajo z različnimi podjetji in so podoben problem reševali v preteklosti večkrat, lahko ponudijo načine in pristope, ki temeljijo na izkušnjah in najboljših praksah. Tako pogosto prinašajo v podjetja nove in inovativne ideje.
  • Dodatna moč: Podjetja imajo opravka s specifičnimi problemi, katerih reševanje je zelo pomembno a niso predmet vsakdanjega urnika. Osredotočiti se je potrebno na redno dnevno poslovanje, novi projekti pa običajno zahtevajo prenovo prioritet osnovnih delovnih zadolžitev zaposlenih. Zaposlovanje novih delavcev za zapolnitev te vrzeli nima vedno smisla, ker je veliko teh projektov vezanih na enkratne ukrepe, delovanje pa časovno omejeno. To je lahko program za znižanje stroškov, integracija po združitvi in podobno. V takšnih primerih svetovalci služijo kot začasna, visoko kvalificirana delovna sila.
  • Specializirana znanja: Morda najpogostejši razlog, da podjetja najamejo svetovalce, so specializirana znanja, ki morda ne obstajajo v podjetju. Z angažiranjem svetovalnega podjetja, podjetje dobi dostop do skupine strokovnjakov, ki ima znanje za reševanje različnih izzivov. Plačevanje lastnih zaposlenih za nedoločen poln delovni čas s takšnimi znanji bi lahko bilo drago, svetovalce pa podjetje najame le takrat, ko takšna znanja potrebuje.
  • Pokritje za težke odločitve: Včasih, ko podjetja rešujejo zahtevne probleme ali delajo na zelo občutljivem projektu, je sprejemanje odločitev lahko težko in obremenjujoče za vodilne v družbi, še posebej, če je odločitev povezana s čustvi ali politiko. Svetovalci v takšnem primeru zagotavljajo nepristranske oči in s predlogi ukrepov izdelajo strokovno podlago za odločitve in s tem olajšajo sprejetje odločitev.

Po naročilu pa vam lahko poiščemo tudi strokovnjake z drugih področij.

 

IZKORISTITE BREZPLAČNO SVETOVANJE

Svetovanje zajema svetovanje po telefonu, elektronski pošti ali osebno.
Prvih 15 minut svetovanja je brezplačnih. Za naročilo brezplačne storitve kliknite.

Na podlagi dogovora pa se stranki dogovorita, katera oblika svetovanja bo za stranko najprimernejša. Za daljše in bolj poglobljene odgovore nas kontaktirajte.