V CEATM smo se skupaj s poslovnimi partnerji lotili storitve testiranje kadra. Ponujamo:

  • storitev testiranje kadra s področja IT in
  • storitev testiranje kadra o znanju kitajskega jezika.

Testiranja izvajamo tako za podjetja kot tudi za kandidate. 

TESTIRANJE KADRA S PODROČJA IT za podjetja

Ta storitev vključuje testiranje kandidatov s katerim ugotovimo stopnjo znanja iz področja IT tehnologije. Namenjena je podjetjem, ki nimajo časa in resursov, da bi to testiranje izvedli sami, zato to izvedejo strokovnjaki posameznega področja IT za vas. Poleg intervjujev z izbranimi kandidati izvedemo tudi teste kompetentnosti in in v kolikor je kandidatov več jih razvrstimo glede na stopnjo doseganja kompetenc.

TESTIRANJE KADRA S PODROČJA IT za kandidate

Ta storitev vključuje testiranje kandidatov s katerim ugotovimo stopnjo znanja s področja IT tehnologije. Namenjena je podjetjem, ki si želijo preveriti nivo kompetentnosti njihovih kandidatov oz. zaposlenih. Poleg intervjuja izvedemo tudi test kompetentnosti. Kandidati dobijo certifikat.

Izkoristite brezplačno svetovanje!

 

 

TESTIRANJE KADRA O ZNANJU KITAJSKEGA JEZIKA za podjetja

Ta storitev vključuje testiranje kandidatov s katerim ugotovimo stopnjo znanja kitajskega jezika. Namenjena je podjetjem, ki nimajo časa in resursov, da bi to testiranje izvedli sami, zato to izvedejo strokovnjaki posameznega področja. Poleg intervjujev z izbranimi kandidati izvedemo tudi teste kompetentnosti in in v kolikor je kandidatov več jih razvrstimo glede na stopnjo doseganja kompetenc. 

TESTIRANJE KADRA O ZNANJU KITAJSKEGA JEZIKA za kandidate

Ta storitev vključuje testiranje kandidatov s katerim ugotovimo stopnjo znanja kitajskega jezika. Namenjena je podjetjem, ki želijo preveriti nivo znanja kitajskega jezika pri zaposlenih. Poleg intervjuja izvedemo tudi test kompetentnosti. Kandidati dobijo certifikat. 

Za naročilo storitve kliknite.