Pomoč pri izdelavi življenjepisa (Resume writers) je namenjena posameznikom, ki bi želeli izboljšati svoj življenjepis, tako da bi jih potencialni delodajalci lažje opazili v množici drugih, ki iščejo zaposlitev. Ta storitev se največkrat sovpada z najemom kariernega trenerja (Career coaches), ki v posamezniku prepozna najboljše in ga usmerja da bo iz povprečnega poslatl odličen strokovnjak. Na ta način pripravi kandidata, da bo lahko dobil še boljšo zaposlitev.

IZDELAVA ŽIVLJENJEPISA v slovenskem jeziku

Ta storitev vključuje svetovanje in pomoč pri pisanju življenjepisa v angleškem jeziku. Najprej napisan splošno. Potem pa se iz spošnega izvede življenjepis, ki je namenjen konkretni prijavi. Kandidat dobi vsa potrebna zanja, da kasneje lahko sam pristopi k izdelavi življenjepisa za konkretno podjetje. 

IZDELAVA ŽIVLJENJEPISA v tujem jeziku

Ta storitev vključuje svetovanje in pomoč pri pisanju življenjepisa v slovenskem jeziku. Najprej napisan splošno. Potem pa se iz spošnega izvede življenjepis, ki je namenjen konkretni prijavi. Kandidat dobi vsa potrebna zanja, da kasneje lahko sam pristopi k izdelavi življenjepisa za konkretno podjetje. 

Izkoristite brezplačno svetovanje.

Svetovanje zajema svetovanje po telefonu, elektronski pošti ali osebno.
Prvih 15 minut svetovanja je brezplačnih. Za naročilo brezplačne storitve kliknite.
V kolikor niste našli prave ponudbe nam pišite.