Turizem

CEATM pomaga pri prihodu kitajskih turistov na območje zahodnega Balkana ter poišče pravega partnerja v regiji.

Kitajski turisti postajajo vedno bolj pomembni in številčnejši na zahodnem Balkanu (Albanija, Bosna in Hercegovina, Hrvaška, Makedonija, Črna gora, Srbija, Slovenija). V zadnjih letih so območje obiskovale predvsem organizirame turistične skupine, CEATM pa se zavzema tudi za prihod individualnih in neodvisnih kitajskih gostov.

CEATM pomaga pri iskanju kitajskega tour operatorja, agencijam in ostalim turističnim ponudnikom na zahodnem Balkanu pa pomaga pri promociji njihovih uslug na Kitajskem.

 

Investicije

Ugodna strateška lega in nižje cene v primerjavi z večino evropskih držav, sta le dva izmed mnogih razlogov, zakaj se Kitajci tako zanimajo v investicije na zahodnem Balkanu.

CEATM povezuje vaše podjetje s kitajskimi investitorji v različnih segmentim, npr.: poslovno, infrastruktira, lastništvo ter turizem. CEATM pomaga pri povezovanju z državnimi podjetji, privatnimi investitorji ter  turističnimi agencijami.

CEATM pomaga podjetnikom, nepremičninskim agencijam, lastnikom posesti ter poslovnežem pr definiranju in povezovanju s pravimi kitajskimi investitorji. CEATM poišče pravega pravnega svetovalca.

Svetovanje

CEATM zagotavlja kakovostno in strokovno svetovanje ter usposabljanje uslužbencev. Glavna področja zavzemajo poslovni razvoj, vstop na trg, poslovna strategija, treniningi in delavnice, odhodne turistične investicije, lastniški zasebni kapital, investicije. CEATM usposablja zaposlene in svetuje pri prilagajanju produktov in storitev, ki zagotavljajo večje število kitajskih gostov ter s tem večje zadovoljstvo.

CEATM izvaja lastniške in mednarodne izobraževalne delavnice, ki omogočajo pridobitev mednarodnih certifikatov Chinese Tourist Welcome. Latnik CTW delavnic in certifikatov je nemški inštitut COTRI (China Outbound Tourism Research Institute). Certifikati so mednarodno prepoznavni in oddobreni s strani PATA, ETOA in ETC. CEATM je nosilec licence za izvajanje na območju zahodnega Balkana. Treniningi in certifikati so namenjeni vsem, ki želijo ali že delujejo in poslujejo s kitajskim turističnim trgom.

Stopite v stik z nami

 

telefon

email

skype

QQ

+386 51 313 221

info(at)ceatm.org

CEATM d.o.o.

1712245775

 

ali izpolnite kontaktni obrazec

Sledi CEATMu

 
fbgplitwytsp