3. srečanje vodji kitajske vlade in vodji držav Srednje in Vzhodne Evrope

16. decembra 2014 je v Beogradu v Srbiji potekalo 3. srečanje vodji kitajske vlade in vodji držav Srednje in Vzhodne Evrope. Srečanja so se udeležili predsedniki vlade LR Kitajske, Srbije, Albanije, Bosne in Hercegovine, Češke, Estonije, Madžarske, Latvije, Litve, Makedonije, Črne Gore, Romunije, Slovaške in Slovenije, namestniki predsednikov vlad Bolgarije, Hrvaške in Poljske, hrvaška ministrica za zunanje in evropske zadeve ter poljski minister za obrambo. Izrazili so hvaležnost Srbiji za trud, ki ga je kot država gostiteljica vložila v uspešno izpeljavo srečanja. Prisotni so bili tudi predstavniki EU.

Povezava do celotnega poročila

Žepni vodnik poslovanja s Kitajsko

Direktor McKinsey-a Gordon Orr razlaga trende, ki oblikujejo drugi najmočnejši ekonomski sistem na svetu, in govori o tem, kakšno delovanje podjetji vodi v učinkovito sodelovanje.  Povezava (Oktober 2014)

Prezentacije govornikov z mednarodenga posveta o priložnostih kitajskega odhodnega turizma na zahodnem Balkanu

 19. decembra 2014 je CEATM organiziral mednarodni posvet o priložnostih kitajskega odhodnega turizma za države Zahodnega Balkana. Prezentacije uglednih tujih in domačih govornikov so dostopne na spodnjih povezavah:

 

 

Chinese Tourist Delegations Visiting Croatia

Representatives of the biggest Chinese tour operators visited Croatia to arrange tours and see destinations together with the executives of the Zagreb, Split, Dubrovnik and Zadar airports, with whom they discussed prices and possibilities of introducing direct charter flights from China every ten days, explained Croatia's National Tourist Board (HTZ). Read full article here.

Stopite v stik z nami

 

telefon

email

skype

QQ

+386 51 313 221

info(at)ceatm.org

CEATM d.o.o.

1712245775

 

ali izpolnite kontaktni obrazec

Sledi CEATMu

 
fbgplitwytsp