Partnerji

CotriCEATM je COTRI-jev partner in nosi licenco za področje Slovenije, Hrvaške, Srbije, Bosne in Hercegovine, Črne Gore, Makedonije in Albanije. COTRI (China Outbound Tourism Research Institute) je vodilni neodvisni turistični raziskovalni inštitut na področju informacij, izobraževanja, ocenjevanja kakovosti, raziskav in svetovanja v zvezi s trgom kitajskega zunanjega turizma. Trenutno ima COTRI partnerje v več kot 20 državah po svetu.

 

CBNCEATM sodeluje tudi s CBN (China Business Network), ki se med drugim osredotoča na strokovno svetovanje in ponudbo tržnih aktivnosti tujim podjetjem na Kitajskem. Hkrati podpira tudi številne skupine uradnikov, vlagateljev in poslovnih vodji ter jim pomaga pri vlaganju, sklepanju poslovnih partnerstev, sodelovanju na sejmih ali zgolj potovanjih v tujino.

 

DragonTrailBALKANIA
je združenje za alternativni turizem na Balkanu, ki ga sestavlja osem držav članic s področja Balkana in Italija. Združenje se osredotoča na promoviranje celotnega Balkana kot turistične destinacije in njegove izjemne naravne, zgodovinske, kulturne in antropološke zapuščine. Njihovo delo je osredotočeno na vse oblike turizma, ki so lahko alternativa masovnemu turizmu, v smislu razvoja mikro sektorjev kot na primer naravni turizem, kmečki turizem in kulturni turizem.

 

DragonTrailDragon Trail Interactive je nagrajena kitajska digitalno-marketinška agencija in podjetje potovalne tehnologije, ki pomaga svetovnim potovalnim agencijam in turističnim organizacijam pri doseganju in povezovanju s premožnimi kitajskimi strankami.
Dragon Trail Interactive vpliva na širjenje promocijskih sporočil svojih strank na spletnih in družabnih medijih na Kitajskem ter strankam pomaga izvrševati uspešne digitalne marketinške kampanije. Dragon Trail s širjenjem sporočil po spletu pomaga svojim strankam zvišati prepoznavnost njihovih znamk, izdelkov in uslug na Kitajskem. Pri tem se poslužuje vpliva spleta in oglaševalnih kampanj na družabnih medijih.

 

Energos bplusb eudace AndrejRaspor mkgcreative LektoriranjeMacuh ZavodYpsilon MKG Reset TrostAndAssociates

Stopite v stik z nami

 

telefon

email

skype

QQ

+386 51 313 221

info(at)ceatm.org

CEATM d.o.o.

1712245775

 

ali izpolnite kontaktni obrazec

Sledi CEATMu

 
fbgplitwytsp