Povezujemo Kitajsko in zahodni Balkan

Naša misija je, da postanemo vaš odgovorni in zanesljivi partner pri poslovanju s Kitajsko. Povezujemo države zahodnega Balkana in Kitajsko na področjih turizma, investicij in svetovanja.
 

109 milijonov Kitajcev je potovalo po Svetu leta  2014, za leto 2015 naj bi po napovedih potovalo 120 milijonov Kitajcev

Kitajski gostje so postali eni izmed najpomembnejših uporabnikov turističnih storitev

400 milijonov Kitajcev bo po Svetu potovalo leta 2020

 

CEATM vam pomaga pri privabljanju in pridobivanju kitajskih gostov. Pomoč in svetovanje vam nudi tudi pri prilagajanju storitev in ponudbe po željah in pričakovanjih kitajskih turistov. Usposabljamo zaposlene in posameznike pri pridobivanju ustreznik veščin in kompetenc za poslovanje s kitajskimi gosti. CEATM ima razvejano mednarodno partnersko mrežo, ki pripomore k zagotavljanju vrhunske ponudbe.

Naše vrednote in ekipa

CEATM je osredotočen na kitajski trg ter povezovanje Kitajske in zahodnega Balkana. Na podlagi desetletnih izkušenj s kitajskim trgom in turizmom, CEATM svojim strankam ponuja kakovostne storitve ter možnosti za vstop na kitajski trg, hkrati pa na Kitajskem promovira destinacije in ponudbo zahodnega Balkana.

CEATM je partner nemškega raziskovalnega inštituta COTRI (China Outbound Tourism Research Institute) ter ekskluzivni nosilec njihove licence za države zahodnega Balkana.

Člani v CEATMovi ekipi govorijo mandarinsko kitajščino ter so strokovni poznavalci kitajske kulture. Prav tako CEATMova ekipa prihaja z območij celotnega Balkana in je seznanjena z lokalnimi situacijami ter navadami.

Stopite v stik z nami

 

telefon

email

skype

QQ

+386 51 313 221

info(at)ceatm.org

CEATM d.o.o.

1712245775

 

ali izpolnite kontaktni obrazec

Sledi CEATMu

 
fbgplitwytsp